Home / Articles Butlletí / S’obre el termini de sol·licitud de subvencions a entitats i empreses per fomentar la llengua catalana

S’obre el termini de sol·licitud de subvencions a entitats i empreses per fomentar la llengua catalana

El 3 de març va començar el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l’ús del català, destinades a entitats sense ànim de lucre i a empreses. Aquest any, les subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre per promoure l’ús de català prioritzen les actuacions en els àmbits laboral i empresarial; la joventut i el lleure; actuacions que afavoreixin actituds positives en relació amb la llengua catalana, i també actuacions que promoguin la interacció lingüística. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca