Home / Nota de premsa / Abel Pié: “No sabem on han anat a parar els 512 milions d’euros recaptats en taxes judicials”

Abel Pié: “No sabem on han anat a parar els 512 milions d’euros recaptats en taxes judicials”

ABEL PIÉ

El president del Consell, Abel Pié, valora a La Xarxa Ràdio el compromís del Govern espanyol d’eximir de taxes judicials a les persones físiques. Pié es pregunta on han anat a parar els 512 milions d’euros recaptats en taxes judicials. Escolta’l aquí:

[jwplayer config=”CICAC_audio” mediaid=”5751″]

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca