Home / Reflexions dels ex presidents / Abel Pié / El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, presenta a la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras, al Fórum Europa Tribuna Catalunya

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, presenta a la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras, al Fórum Europa Tribuna Catalunya

Abel Pié ha presentat la conferència que ha pronunciat la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras, al Fórum Europa Tribuna Catalunya, celebrat a Barcelona el dimecres 18 de febrer de 2015.

Podeu accedir al text de la presentació del president del Consell clicant en aquest enllaç; Presentació del president del Consell (PDF)

També podeu veure el vídeo sencer de l’acte clicant aquí; Fórum Europa Tribuna Catalunya amb la Sra. Àngels Guiteras

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca