Home / Nota de premsa / El president de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, al debat del 2324

El president de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, al debat del 2324

Clicant en aquest enllaç; 2324 de Tv3, podeu veure el debat del dia 21 de gener de 2015, amb la participació del president del Consell, Abel Pié, sobre reforma Codi Penal amb la instauració de la presó permanent revisable, i altres temes d’actualitat judicial

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca