Home / Sin categoría / El degà de Terrassa, Ignasi Puig, nou conseller de l’Advocacia Catalana

El degà de Terrassa, Ignasi Puig, nou conseller de l’Advocacia Catalana

FOTOGRUP

El nou degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig, és des del dilluns 22 de desembre nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Puig relleva el degà sortint, Miquel Sàmper, que fins el passat mes d’octubre ha ocupat la presidència del Consell. El Consell de l’Advocacia Catalana agraeix a Miquel Sàmper la feina duta a terme al capdavant de la institució i li desitja molts èxits en la seva trajectòria professional.

 

presa de possessió del nou conseller del cicac, l’excm. sr. ignasi puig

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca