Home / Reflexions dels ex presidents / Abel Pié / El Consell de l’Advocacia Catalana es reuneix amb el Síndic

El Consell de l’Advocacia Catalana es reuneix amb el Síndic

PLE SÍNDIC

Els catorze degans que formen part del Consell de l’Advocacia Catalana s’han reunit aquest dilluns, 22 de desembre, amb el Síndic de Greuges, Rafael Ribó. Durant la reunió, celebrada a la seu del Consell, les dues institucions han establert les bases per a la signatura de nous convenis de col·laboració.
visita del síndic de greuges a la seu del consell del 22-12-2014

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca