28 de novembre: V Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

Urenya_aquarel·la_defEl 28 de novembre teniu una cita a Figueres. La Comissió de Llengua del CICAC organitza enguany la V Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia.

Aquesta cinquena trobada compta amb la presència de Guillermo Ormazábal, catedràtic de dret processal de la Universitat de Girona, que parlarà sobre com afecta la llengua de docència de les facultats de dret a l’hora d’escollir la llengua de treball a la sala de vistes; i també compta amb la presència d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la qual donarà a conèixer l’agenda que té prevista per impulsar l’ús del català en el camp de la justícia.

Així mateix, per mitjà de la taula rodona “L’ensenyament universitari condiciona la inèrcia lingüística en l’exercici de l’advocacia?” , la jornada vol fer reflexionar l’advocacia sobre fins a quin punt la llengua de docència de les facultats de dret afecta el seu exercici professional diari.

Baixeuv-os el programa en format pdf.

Cal confirmar prèviament l’assistència per telèfon al 934 875 068 o bé per correu electrònic a les adreces serveilinguistic@cicac.cat i recepcio@cicac.cat.

Related Articles

Back to top button