Home / Articles Butlletí / Matrícula oberta al Màster de Traducció Especialitzada

Matrícula oberta al Màster de Traducció Especialitzada

logo_blau_uocEts advocat o advocada i domines idiomes? La traducció és una professió apassionant que requereix una formació molt àmplia i interdisciplinària. A més de dominar el llenguatge de l’especialitat en què s’emmarca la tasca, cal tenir un coneixement profund de les llengües de partida i d’arribada i de les cultures dels països on es parlen, i també cal conèixer i saber utilitzar diverses eines tecnològiques.

El Màster de Traducció Especialitzada de la UOC s’adreça a professionals de la traducció en actiu, a llicenciats o graduats en traducció, filologies, lingüística, i també a tècnics i professionals d’àrees amb necessitats de difusió multilingüe (enginyers, advocats, economistes i metges, entre altres) amb sòlids coneixements de llengües.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca