L’Advocacia Catalana celebra la dimissió d’Alberto Ruiz-Gallardón, al qual qualifica de ‘el pitjor ministre de Justícia de la història de la democràcia’

El Consell de l’Advocacia Catalana, que representa els 14 Col·legis d’Advocats catalans, celebra la dimissió del fins avui ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, al qual qualifica de ‘el pitjor ministre de Justícia de la història de la democràcia’. L’Advocacia institucional Catalana ja havia demanat la dimissió de Gallardón davant les reformes legislatives dutes a terme pel seu ministeri.

Els representants de l’Advocacia Catalana en ple, reunits en Assemblea els passats dies 8 i 9 de novembre de 2013 a Manresa, van valorar de forma molt negativa les darreres reformes legislatives dutes a terme pel ministre Ruiz-Gallardón i van acordar, de forma unànime demanar la seva dimissió. Entre les reformes legislatives impulsades per Gallardón destaca la Llei de taxes judicials –aprovada el 20 de novembre de 2012-, l’avantprojecte de Llei de Demarcació i Planta Judicial o l’avantprojecte de Llei de Justícia Gratuïta. L’Advocacia Catalana confia ara que la dimissió de Gallardón paralitzi tot els projectes legislatius impulsats per l’ex ministre i, molt especialment, que es derogui la Llei de taxes judicials.

 

Barcelona, 23 de setembre de 2014

Related Articles

Back to top button