Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit el butlletí de juliol!

Ja ha sortit el butlletí de juliol!

general_but_julLa Comissió de Llengua ja ha publicat el butlletí de notícies corresponent al mes de juliol. Hi trobareu les novetats relacionades amb la llengua catalana del mes de juny i juliol, i també descobrireu nous recursos i nous projectes que impulsen l’ús del català a la justícia.

Destaquem la programació del taller pràctic gratuït “Llegítima o legítima? Recursos per a advocats”, que es programa aquest mes al Col·legi d’Advocats de Girona. No hi falteu!

Consulteu el butlletí

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca