Home / Reflexions dels ex presidents / Miquel Sàmper / El president del Consell, Miquel Sàmper, participa al programa ‘Divendres’ de TV3

El president del Consell, Miquel Sàmper, participa al programa ‘Divendres’ de TV3

Clicant aquí: “Divendres” de TV3 podeu veure el vídeo de la tertúlia del programa ‘Divendres’ de TV3 del dia 8 de juliol, que va comptar amb la participació del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, analitzant la sentència de l’Audiència Nacional sobre el setge al Parlament. A la tertúlia, moderada pel periodista Xavi Coral, també van participar Antonio Franco, Vicent Sanchís, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca