El president del Consell de l’Advocacia Catalana inaugura les XXXIII Jornades d’Escoles de Pràctica Jurídica al Col·legi d’Advocats de Granollers

28.05.24- JORNADES ICAVOR còpia

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, va participar ahir dimecres, 28 de maig, en la inauguració de les XXXIII Jornades d’Escoles de Pràctica Jurídica, que se celebren fins el proper divendres al Col·legi d’Advocats de Granollers.

Miquel Sàmper va destacar, durant la inauguració, la importància de “la deontologia, la formació i l’excel·lència” en la professió de l’advocacia. “La formació continuada ha de ser el pal de paller perquè la nostra professió sigui considerada com ha de ser”, va sentenciar el president del Consell, per afegir que “si som professionals autèntics, cada vegada se’ns escoltarà més i cada vegada tindrem més incidència en la societat”

El president de l’Advocacia Catalana va fer referència a l’acord al qual han arribat l’Advocacia, els Procuradors i el Departament de Justícia de la Generalitat, segons el qual queden exclosos del pagament de les taxes catalanes els ciutadans i les PiMES. “Tenim la sort de poder dialogar amb tots els governants que regeixen la justícia catalana”, va dir Sàmper.

A la inauguració de les Jornades també  hi va participar el degà del Col·legi d’Advocats de Granollers, Josep Medina; el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona i president de la Comissió de Formació Continuada del CGAE, Oriol Rusca;  la degana del Col·legi d’Advocats de Madrid i presidenta de la Comissió Inicial d’Homologació de les Escoles de Pràctica Jurídica del CGAE, Sonia Gumpert; el director general del Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Santiago Ballester; el magistrat i degà dels Jutjats de Granollers, Carles Puigcerver i l’alcalde de Granollers , Josep Mayoral .

Related Articles

Back to top button