VISAT, revista digital de literatura i traducció

web_visatVisat representa “la primera revista que posa la mirada en la feina dels traductors i en les relacions literàries entre cultures d’arreu del món”.

Va néixer de la mà del PEN Català l’any 2004 amb la finalitat de servir d’agent de divulgació de les lletres catalanes en l’àmbit internacional. Està organitzada en quatre seccions: prosa, poesia, teatre i autors medievals, i en cada una hi ha una selecció d’autors, amb una fitxa ben completa que en recull la biografia, fragments d’algunes de les seves obres i bibliografia tant de l’obra original com de les traduccions que se n’han fet. La revista també conté un espai reservat per als traductors de gairebé trenta llengües diferents relacionats amb la traducció al català o des del català.

És una revista altament recomanada per a tots aquells amants de la cultura catalana i de la literatura en general. L’accés és gratuït, es publica semestralment i us hi podeu subscriure des de www.visat.cat.

Related Articles

Back to top button