Home / Articles Butlletí / Termini obert per sol·licitar subvencions per promoure el català

Termini obert per sol·licitar subvencions per promoure el català

El termini de sol·licitud de subvencions per promoure l’ús de la llengua catalana destinades a entitats sense ànim de lucre, empreses i cinema, es va obrir el 25 de març i restarà obert fins al 9 d’abril. Aquestes subvencions estan incloses en la convocatòria de subvencions en matèria cultural, que es va publicar el 21 de març al DOGC.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca