Inici / Articles Butlletí / 40 nous termes normalitzats en català

40 nous termes normalitzats en català

diccionaris2Fruit de la tasca de normalització terminològica del Consell Supervisor del TermCat, el mes de març de 2014 es van incorporar 40 termes a la llengua catalana (DOGC, núm. 6578, del 10 de març de 2014). Les paraules noves que s’incorporen pertanyen a àmbits com són la ictiologia, la biologia molecular i genètica, la micologia, l’economia i la gestió empresarial, la física i el circ, i ja es poden consultar a través de la Neoloteca i el Cercaterm.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca