Home / Sin categoría / Fulls de reclamació/Denúncia/Queixa en matèria de Consum

Fulls de reclamació/Denúncia/Queixa en matèria de Consum

 

Aquí podeu trobar i descarregar-vos els documents que, d’acord amb el Decret 121/2013, de 26 de febrer (DOGC de 28 febrer 2013), aprovat pel Govern de la Generalitat, són obligatoris per als despatxos professionals des del dia 20 de setembre de 2013:

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca