Conveni entre El Consell de l’Advocacia Catalana i el Col•legi d’Advocats Penal Internacional.

Conveni Cicac amb Capi 30-01-2014

El Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI) per treballar conjuntament en la defensa dels drets de les persones espanyoles empresonades en centres penitenciaris de països estrangers. Tant el CICAC com el CAPI denuncien la permanent vulneració dels drets fonamentals que pateixen aquestes persones i pretenen amb aquest conveni la realització d’actuacions de sensibilització i d’activació de mecanismes legals per poder posar fi a aquesta situació. Un altre dels objectius del conveni és facilitar el trasllat a l’Estat Espanyol de persones empresonades arreu del món.

Related Articles

Back to top button