Home / Servei lingüístic / e-Butlletí de la Comissió de Llengua (novembre 2013)

e-Butlletí de la Comissió de Llengua (novembre 2013)

“El coneixement del català ha de ser requisit obligatori per als funcionaris judicials”, va ser una de les conclusions a què es van arribar a la IV Jornada sobre l’ús del català a la justícia, que es va celebrar a Vic, el passat 25 d’ocubtre. Us convidem a accedir al butlletí per llegir tota la crònica de la trobada.

En aquest número també donem a conèixer recursos lingüístics que ens permetran evitar dir ‘pantallasso’ i ens permetran saber d’on ve l’expressió ‘l’advocat del diable’.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca