Inici / Sin categoría / Presentació telemàtica d’escrits judicials 2020

Presentació telemàtica d’escrits judicials 2020

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Solsona – Inici període obligatori

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Solsona – Inici període obligatori

El passat dia 12 de novembre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Solsona i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 26 de novembre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 21 de gener de 2020 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Vilanova i la Geltrú – Inici període obligatori

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Vilanova i la Geltrú – Inici període obligatori

El passat dia 26 de novembre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Vilanova i la Geltrú i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 3 de desembre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 21 de gener de 2020 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Aturada tècnica e-justícia.cat

Aturada tècnica e-justícia.cat

Dins del procés de modernització de l’Administració de justícia, el proper diumenge 9 de febrer, de les 18 a les 22 hores, algunes aplicacions del sistema e-justícia.cat romandran aturades a tota Catalunya degut a una actuació tècnica que afectarà a les comunicacions d’entrada i de sortida d’ejcat amb sistemes externs.. Tingueu en compte que l’afectació és per tota Catalunya.

Tot i que s’ha triat la franja horària en que hi hagi menys afectació pels usuaris, aquesta actuació pot interferir en la feina dels col·lectius externs que es comuniquen via telemàtica amb jutjats via TTA (presentació de demandes telemàtiques) i RED (presentació d’escrits telemàtics). Per aquesta raó, us demanem que feu extensiva aquesta informació a tots els professionals que treballen a Catalunya. Tampoc estarà disponible, dins de l’horari anteriorment indicat, IAP (extranet del professional).

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de El Prat de Llobregat

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de El Prat de Llobregat

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 11 de febrer de 2020 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de El Prat de Llobregat, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil).

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 11 de febrer. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sant Boi de Llobregat

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sant Boi de Llobregat

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 11 de febrer de 2020 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de Sant Boi de Llobregat, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil).

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 11 de febrer. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Nou emplaçament òrgans judicials Tortosa

Nou emplaçament òrgans judicials Tortosa

Us informem que a partir del 7 de febrer de 2020 els jutjats penals de Tortosa canvien d’ubicació i que el dilluns següent, dia 10, entraran en funcionament a la plaça dels Estudis, núm. 4. Amb aquest trasllat donem per reordenats els òrgans judicials de Tortosa.

Per a la vostra informació, us adjuntem en annex les noves adreces, telèfon i fax d’aquests organismes.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca