Presentació telemàtica d’escrits judicials 2019

 

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de Falset

Us traslladem la següent informació:

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 19 de novembre de 2019 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de Falset, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil), prevista pel dia 1 de juliol.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 19 de novembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Tremp – Inici període obligatori

El passat dia 30 de setembre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Tremp i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 15 d’octubre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 12 de novembre de 2019 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Entrada en funcionament del mòdul TRA a tres nous òrgans judicials

Em plau comunicar-vos que, en el marc de la modernització de l’Administració de justícia a Catalunya, dilluns 04 de novembre de 2019 es posarà en marxa el mòdul informàtic TRA de gestió processal, que s’integra dins el sistema e-justícia.cat, als següents òrgans judicials:

  • [Mixtos 4,5,6 de VILANOVA i la GELTRÚ]

Un cop finalitzada la fase de formació en aula, ha arribat el moment de dur a terme la gestió processal íntegrament amb el nou aplicatiu, amb el suport directe del nostre equip especialitzat de formadors.

El mòdul TRA de gestió processal és el primer pas per a l’assoliment de l’expedient judicial electrònic. El sistema incorpora un seguit de funcionalitats que suposen un salt qualitatiu en la tramitació electrònica, com ara un esquema reglat i guiat, una col·lecció única de documents, la signatura electrònica i una agenda d’assenyalaments automatitzada. Tot això permet organitzar les tasques, gestionar i controlar la unitat, extreure estadístiques, controlar els terminis de forma automàtica amb la generació d’avisos, fer consultes i extreure llibres i llistats. Aquest mòdul s’integra i interopera telemàticament amb altres sistemes i compleix amb el test de compatibilitat del CGPJ.

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Cervera – Inici període obligatori

El passat dia 17 de setembre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Cervera i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 1 d’octubre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 5 de novembre de 2019 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Entrada en funcionament del mòdul TRA a un nou òrgan judicial

Em plau comunicar-vos que, en el marc de la modernització de l’Administració de justícia a Catalunya, dilluns 18 de novembre de 2019 es posarà en marxa el mòdul informàtic TRA de gestió processal, que s’integra dins el sistema e-justícia.cat, als següents òrgans judicials:

– [Mixt 1 de FALSET]

Un cop finalitzada la fase de formació en aula, ha arribat el moment de dur a terme la gestió processal íntegrament amb el nou aplicatiu, amb el suport directe del nostre equip especialitzat de formadors.

El mòdul TRA de gestió processal és el primer pas per a l’assoliment de l’expedient judicial electrònic. El sistema incorpora un seguit de funcionalitats que suposen un salt qualitatiu en la tramitació electrònica, com ara un esquema reglat i guiat, una col·lecció única de documents, la signatura electrònica i una agenda d’assenyalaments automatitzada. Tot això permet organitzar les tasques, gestionar i controlar la unitat, extreure estadístiques, controlar els terminis de forma automàtica amb la generació d’avisos, fer consultes i extreure llibres i llistats. Aquest mòdul s’integra i interopera telemàticament amb altres sistemes i compleix amb el test de compatibilitat del CGPJ.

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en el jutjat de Primera Instància i Instrucció de Solsona

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 26 de novembre de 2019 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de Solsona, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil).

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 26 de novembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Entrada en funcionament del mòdul TRA a quatre nous òrgans judicials

Em plau comunicar-vos que, en el marc de la modernització de l’Administració de justícia a Catalunya, avui dilluns 25 de novembre de 2019 es posa en marxa el mòdul informàtic TRA de gestió processal, que s’integra dins el sistema e-justícia.cat, als següents òrgans judicials:

– [Mixtos 7,8,9 de VILANOVA i la GELTRÚ]

– [Mixt 1 de SOLSONA]

Un cop finalitzada la fase de formació en aula, ha arribat el moment de dur a terme la gestió processal íntegrament amb el nou aplicatiu, amb el suport directe del nostre equip especialitzat de formadors.

El mòdul TRA de gestió processal és el primer pas per a l’assoliment de l’expedient judicial electrònic. El sistema incorpora un seguit de funcionalitats que suposen un salt qualitatiu en la tramitació electrònica, com ara un esquema reglat i guiat, una col·lecció única de documents, la signatura electrònica i una agenda d’assenyalaments automatitzada. Tot això permet organitzar les tasques, gestionar i controlar la unitat, extreure estadístiques, controlar els terminis de forma automàtica amb la generació d’avisos, fer consultes i extreure llibres i llistats. Aquest mòdul s’integra i interopera telemàticament amb altres sistemes i compleix amb el test de compatibilitat del CGPJ.

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics (àmbit civil) en els jutjats de Primera Instància i Instrucció de Vilanova i la Geltrú

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el proper 3 de desembre de 2019 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius de procuradors i advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) en el partit judicial de Vilanova i la Geltrú, i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil), prevista pel dia 25 de novembre.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 3 de desembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:  https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Vielha e Mijaran – Inici període obligatori

El passat dia 15 d’octubre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Vielha e Mijaran i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 29 d’octubre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 3 de desembre de 2019 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Vic – Inici període obligatori

El passat dia 15 d’octubre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Vic i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 29 d’octubre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 3 de desembre de 2019 com a data d’inici de la presentació obligatòria

Comunicacions telemàtiques en el Partit judicial de Falset – Inici període obligatori

El passat dia 5 de novembre us informàvem de la posada en marxa de la modalitat de presentació totalment telemàtica d’escrits pel partit judicial de Falset i per l’àmbit civil, tot indicant-vos que el dia 19 de novembre s’iniciava el període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals d’advocats, procuradors i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF).

Us informem que s’ha fixat el dia 17 de desembre de 2019 com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics en els jutjats civils de Primera Instància núm. 9 i 10 de Sabadell

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el 31 de desembre de 2019 va ser programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius professionals de procuradors, advocats i tècnics de l’Equip d’Assessorament Tècnic de l’Àmbit de Família (EATAF) pels jutjats de Primera Instància núm. 9 i 10 de Sabadell de nova creació. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil).

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 31 de desembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics en els jutjats Socials núm. 34 i 35 de Barcelona

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, ens plau comunicar-vos que el 31 de desembre de 2019 va ser programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius professionals de procuradors, advocats i graduats socials pels jutjats Socials núm. 34 i 35 de Barcelona de nova creació. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil).

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 31 de desembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment.

L’ús dels mòdul RED és molt senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

• Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/

• Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic: https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/

Related Articles

Back to top button