Home / Sin categoría / Logística Jornada sobre la justiciabilitat dels crims contra la humanitat. Què se n’ha fet de la Memòria Històrica?

Logística Jornada sobre la justiciabilitat dels crims contra la humanitat. Què se n’ha fet de la Memòria Històrica?

Lloc:

La jornada de Drets Humans d’aquest Consell es realitzarà a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona situat al carrer d’Enric d’Ossó núm. 1.

Dinar de la jornada del dijous 20 de juny de 2019:

Us informem que el dinar inclòs en el preu de la inscripció del dijous 20 de juny de 2019 (de 14.00h a 16.00h) tindrà lloc al Restaurant de lHotel SB Ciutat de Tarragona, ubicat a la Plaça Imperial Tàrraco núm. 5

 

Estacionaments:

Pel que fa a l’estacionament en cas d’utilitzar el transport privat, el pàrquing més proper es troba situat davant dels Jutjats. En aquesta web: Aparcaments Tarragona,   trobareu tota la informació necessària per arribar-hi. Heu de clicar el botó corresponent a Aparcaments Rambla Companys. Segons la mateixa web informem que el preu màxim per dia es de 5,50€.