Col·legi d’Advocats de Tarragona

 

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona,  ha organitzat diferents activitats adreçades tant als col·legiats com als ciutadans amb la voluntat de  promoure i impulsar aquest sistema de gestió de conflictes.

Dins dels actes previstos per celebrar aquest esdeveniment, el Col·legi organitzarà els dies 19 i 24 de gener uns Serveis d’Orientació en la Mediació a les diferents seus col·legials en horari de les 10:00 a les 13:00h. Així mateix, el divendres dia 19 de gener es farà una roda de premsa on els presidents de la Comissió de Mediació de l’ICAT, Estela Martín i Lorenzo Santos, juntament amb la cap del Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres del Departament de Justícia, Anna Alcaraz Aguilar, faran balanç de les dades de mediació a Tarragona de l’any 2017.

Els interessats hauran de sol·licitar hora de visita contactant amb cadascuna de les seus del Col·legi i demanar hora de visita per comparèixer a la sala de mediacions.

Related Articles

Back to top button