Home / Sin categoría / Circulars Informatives. Àrea de Comunicació

Circulars Informatives. Àrea de Comunicació

Benvolguts/des companys/es,

Us adjuntem annexos els criteris unificadors que han establert membres de ja judicatura del Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona en matèria de clàusules abusives en préstecs hipotecaris, i que ens han facilitat per a la seva distribució i coneixement entre tots els advocats i advocades interessades.

Barcelona, 22.01.2018

Comissió de Comunicació
Consell de l’Advocacia Catalana

Circular informativa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca