Conveni de col·laboració 2013

El Consell de l’Advocacia Catalana ha signat un Pla de Treball juntament amb la Generalitat de Catalunya, en concret, amb el Departament de Cultura i amb el Departament de Justícia, amb l’objectiu principal d’impulsar el català en l’àmbit jurídic.

El Pla de Treball preveu, entre moltes altres actuacions, posar a l’abast de tots els advocats i advocades un traductor automàtic català-castellà-català de llenguatge jurídic, oferir cursos d’oratòria en llengua catalana, oferir sessions formatives sobre recursos lingüístics, promoure la traducció de manuals didàctics jurídics i promoure el desplegament del programa del voluntariat lingüístic. Totes aquestes actuacions també reben el suport econòmic de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.

De totes aquestes actuacions, eines i projectes, us n’informarem a través del web de la Comissió de Llengua del Consell i a través dels vostres col·legis.

conveni

Miquel Sàmper, president del Consell de l’Advocacia Catalana en la signatura del Pla de Treball 2013, juntament amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.

Back to top button