Vídeo i materials. WbinCICAC: Treball a la presó: Règim jurídic i qüestions pràctiques

Línia

Aquest webinar tractarà sobre les possibilitats i condicions de que disposen  les persones recloses en centres penitenciaris de poder realitzar un treball remunerat dins del mateix centre penitenciari, abordar el règim jurídic així com les qüestions pràctiques que això suposa.La benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Modera l’Excma. Sra. Estela Martín Urbano, vicepresidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

Ponents:

  • Sr. David Font, director del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) del Departament de Justícia
  • Sr. Xavier Gonzalez de Rivera, Magistrat del Jutjat Social núm. 3  de Barcelona

Clausura la presidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’Excma. Sra. Eulàlia Barros Navinés.


Data: 21 de maig de 2024

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


Accés als materials

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button