Vídeo i materials. WbinCICAC: Els criteris interpretatius de la normativa d’estrangeria en relació als permisos inicials de treball per compte propi i la representació en la presentació d’expedients

Línia


La presentació i benvinguda d’aquest webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i del Sr. Enric Vinaixa Bonet, Secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

La moderació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Estela Martín Urbano, vicepresidenta de la subcomissió d’Estrangeria d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

Clausura, l’Excma. Sra. Eulàlia Barros Navinés, presidenta de la subcomissió d’Estrangeria d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Intervencions:

  • Ramon Lleida Castillo, cap de Servei de Gestió de les Autoritzacions de Treball

Data: 3 d’abril de 2024

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


Material Ramon Lleida

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button