Cicle de WbinCICAC gratuïts: RDL 6/2023

Aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza un cicle de 4 webinars amb l’objectiu d’analitzar el RDL 6/2023, pel qual s’han aprovat mesures urgents per l’execució del pla de recuperació, transformació i resiliència en matèria del servei públic de justícia.

Temàtiques, vídeos i materials:

1.- ANÀLISI DEL RDL 6/2023 I TECNOLOGIA (I):

a) Expedient judicial electrònic, carpeta digital, dades obertes. Implementació a Catalunya.

b) Introducció d’IA al procediment judicial.

Accés al vídeo

2.- ANÀLISI DEL RDL 6/2023 I TECNOLOGIA (II):

Celebració d’actes processals a través de videoconferència.

Accés al vídeo

3.- ANÀLISI DEL RDL 6/2023: REFORMES PROCESSALS

a) Judici testimoni

b) Altres reformes processals previstes en el RDL 6/2023

Accés al vídeo i materials

4.- INCIDÈNCIA EN LES COSTES PROCESSALS I JURA DE COMPTES

a) Modificacions en relació a les costes processals

b) Jura de comptes. Importància del contracte d’encàrrec de prestació de serveis jurídics.

c) Jura de comptes de clàusules abusives els contractes d’encàrrec de prestació de serveis jurídics

Accés al vídeo i materials

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button