Vídeo. WbinCICAC: L’accés dels advocats i advocades als centres penitenciaris per visitar a persones internes. L’impacte de la digitalització. La classificació inicial en medi obert (CIMO)

La Secretaria de  Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia i el Consell de l’Advocacia Catalana, conscients de l’impacte de la digitalització en el procediment judicial, de forma són moltes les actuacions i diligències d’investigació que es conserven en format digital i amb la finalitat de facilitar el dret de defensa de les persones internes en centres penitenciaris, han  treballat  per fer efectiva la possibilitat que els advocats i advocades puguin visitar als seus clients interns en centres penitenciaris, accedint als locutoris amb l’ordinador portàtil professional.

En el marc del webinar s’explicaran la data i els detalls de la posada en funcionament d’aquest accés.

Per altra part, també s’informarà del programa de classificació inicial en medi obert (CIMO),amb la finalitat de facilitar que les persones que en poden tenir dret puguin entrar en aquest programa.Presenten:

  • Excma. Sra. Encarna Orduna Pardo, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus
  • Sr. Amand Calderó, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima

Amb les intervencions de:

  • Sr. Carlos España Morquecho, coordinador de seguretat interior de l’ARIP
  • Sra. Rosa Maria Martínez Casado, cap de Servei de Medi Obert
  • Sr. Carles Martínez Miron, president de la comissió de Dret Penitenciari de l’ICA Barcelona

Modera, l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, presidenta de la comissió de Penitenciari d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i la clausura anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Estela Martín, vicepresidenta de la comissió de Penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona


Data: 4 d’octubre de 2023

Format: Línia

Preu: Gratuït

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button