El Consell de l’Advocacia Catalana impulsa la quarta edició del programa In-Mediació

Des d’avui i fins a finals d’any s’han programat una vintena d’activitats formatives per promoure l’ús de la mediació en l’àmbit de l’advocacia

Un webinar sobre l’anàlisi i la gestió del conflicte ha servit avui per inaugurar el programa In-Mediació 2023 del Consell de l’Advocacia Catalana, que al llarg dels propers mesos desenvoluparà diverses activitats formatives per promoure la mediació en l’àmbit de l’advocacia.

Enguany el programa, que arriba a la seva quarta edició i compta amb la col·laboració del Departament de Justícia, Drets i Memòria, se centrarà en l’impacte que tindrà el futur Projecte de Llei de Mesures d’Eficiència Processal en els anomenats Mètodes Alternatius de Solució de Conflictes (MASC).

La resta d’activitats previstes en el programa In-Mediació 2023 són, entre d’altres, sessions formatives als 14 col·legis de l’advocacia catalana, la IV edició del Congrés de Mediació i ADR que es farà a Manresa el 14 de setembre, la Fira dels ADR a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el dia 21 de setembre i el webinar de clausura, previst pel 14 de desembre.

El webinar ha estat inaugurat per la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna, i la directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia, Imma Barral, mentre que la clausura ha anat a càrrec de la presidenta de la comissió de Mediació i vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Marta Martínez Gellida, del membre de la comissió de Mediació del Consell i president de la Comissió de Mediació de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats d’Europa, Carles García Roqueta, i la directora del Centre de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria, Elisabeth Saltor.

Al llarg de la jornada també hi han intervingut l’advocat i mediador especialitzat en l’anàlisi del conflicte, Josep Redorta, l’advocada i mediadora Núria Cabanes, l’advocat expert en gestió de conflictes laborals i president d’honor de la Societat Catalana de Mediació en Salut, Francesc José M. Sánchez, la coordinadora del programa In-Mediació 2023, Anna Vall i la membre de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, Maria José Jaime.

Barcelona, 22 de juny de 2023

 

Related Articles

Back to top button