Vídeo de la XIV Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia (20 d’abril)

El passat 20 d’abril va tenir lloc al Col·legi de l’Advocacia de Sabadell la XIV Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que enguany portava per títol “L’ús del català a les aules de dret i als jutjats” i tenia com a objectiu analitzar fins a quin punt la llengua en què s’estudia el dret determina la llengua de l’exercici professional futur. L’acte va ser organitzat per la Comissió de Llengua del CICAC i l’ICASBD amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va ser inaugurada per Eulàlia Barros, degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell; Francesc X. Vila, secretari de Política Lingüística; Iolanda Aguilar, secretària per a l’Administració de Justícia, i Encarna Orduna, la presidenta del CICAC.

En el decurs de l’acte es va fer també el lliurament dels premis del IV Concurs de Microrelats de l’ICASBD, i l’advocat músic Jaume Arboledas va ser l’encarregat de la clausura amb la interpretació de dos poemes musicats del llibre de poemes de l’exdegà de Sabadell Lluís Casals.

(Aviat penjarem el resum de la jornada)

Descarregueu-vos el programa en PDF

 

Vídeo

 


*Per problemes de so aquest vídeo no inclou la benvinguda de la jornada a càrrec d’Eulàlia Barros, degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Programa:

Related Articles

Back to top button