Reunió amb la Síndica de Greuges per avançar en la protecció dels drets de la infància i l’adolescència

La presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de Reus, Encarna Orduna, i el president de la Comissió de Drets Humans del Consell i degà del Col·legi de Barcelona, Jesús Sánchez, s’han reunit aquest dilluns dia 6 de febrer amb la Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas.

L’objectiu de la trobada era, entre d’altres, tractar sobre les mesures i les actuacions que es poden desenvolupar per avançar en la protecció dels drets de la infància i l’adolescència.

Aquesta reunió de treball forma part del conjunt de trobades que la nova presidenta del Consell manté amb els diferents representants institucionals del país des que va prendre possessió del seu càrrec, el passat 19 de desembre.

Barcelona, 6 de febrer de 2023

Related Articles

Back to top button