Reunió amb la consellera d’Igualtat i Feminismes

La presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna, i la responsable de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista, Eva Ribó, s’han reunit aquest divendres, dia 10 de febrer, amb la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, Tània Verge.

A la trobada, on s’han tractat temes d’interès comú, també hi han participat la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda, i la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich.

Al llarg de la reunió s’han abordat, entre d’altres, qüestions relacionades amb la violència masclista, la igualtat i el tràfic de persones amb l’objectiu de reforçar la col·laboració institucional entre el Consell de l’Advocacia i la conselleria.

Barcelona, 10 de febrer de 2023

Related Articles

Back to top button