La SCAF lliura les ponències de Dret de Família i el llibre homenatge a Francesc Vega Sala

La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha fet entrega aquest dimecres 8 de febrer al Consell de l’Advocacia Catalana dels volums que recullen les ponències dels darrers congressos i jornades de Dret de Família.

En l’acte també s’ha lliurat el llibre homenatge al president honorífic de la SCAF i Creu d’Honor de Sant Raimon de Penyafort, Francesc Vega Sala, recentment traspassat.

L’acte ha estat presidit per la presidenta del Consell, Encarna Orduna, i la presidenta de la SCAF, Mercè Mira, amb l’assistència, entre d’altres, de les deganes de Sabadell, Eulàlia Barros, i Tarragona, Estela Martín.

La Societat Catalana d’Advocats de Família és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2003 i que compta amb uns 400 associats que exerceixen com a advocats de família a Catalunya i les Illes Balears

 

Barcelona, 8 de febrer de 2023

Related Articles

Back to top button