Cicle de seminaris sobre violència institucional: identificació i defensa de les víctimes

La violència institucional és genera en aquelles situacions en què les institucions públiques vulneren els drets de les persones a través de l’exercici de la força física o psicològica, generant una afectació a la seva integritat física, psíquica i/o moral.

Aquestes situacions per la seva naturalesa i per la situació de desigualtat i/o vulnerabilitat en que normalment que es troben les víctimes passen generalment desapercebudes i cal un coneixement i voluntat fermes per tal de visibilitzarles i denunciar-les.

Els advocats i advocades han de ser conscients del paper clau que juguen en la identificació dels actes de violència institucional que poden incloure actes de tortura, tractes o penes cruels, inhumans o degradants i en la cerca de la sanció a les persones responsables d’aquests actes.

Aquest cicle de seminaris gratuïts té com a objectiu proveir les eines i estratègies adequades a advocades i advocats així com a professionals d’altres àmbits per a identificar les possibles víctimes de violència institucional i articular la seva defensa.


Dates: 25 de gener, 22 de febrer i 15 de març de 2023

Format: Línia

Hora: 18 hores

Preu: Gratuït

Certificat: Per a l’obtenció del certificat es obligatori la visualització (en directe i/o diferit) dels 3 webinar gratuïts que composen aquest cicle.

Nota informativa: La sessió núm. 2 del proper 22 de febrer de 2023 serà exclusivament en directe. No es gravarà


més informació de la sessió núm. 1 (25.1.2023) sessió núm. 2 (22.2.2023) més informació de la sessió núm. 3 (15.3.2023)

 

Related Articles

Back to top button