Vídeo i materials. WbinCICAC: Novetats i Claus del nou sistema de cotització d’autònoms pel 2023, fins el 2025

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: Novetats i Claus del nou sistema de cotització d’autònoms pel 2023, fins el 2025 que se celebrarà el dilluns 30 de gener de 2023 a partir de les 15 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.Amb l’entrada en vigor l’1 de gener del 2023 del Reial decret llei 13/2022 de 26 de juliol del 2022, s’estableix un nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms i es millora la protecció per cessament d’activitat.

Durant aquest webinar es donaran a conèixer les principals novetats i els aspectes clau d’aquest nou sistema de cotització.


La presentació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martinez, vicepresidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa; i del Sr. Andrés Ruano, Director TGSS de la província de Barcelona. La persona encarregada de moderar serà l’Excma. Sra. Eulàlia Barros, presidenta de la comissió de Formació d’aquest Consell i degana de l l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sra. Eugènia Prados: advocada experta en SS.
  • Sr. Josep Mª Vargas: Director de l’administració de la TGSS a Barcelona.

Data: 30 de gener de 2023

Preu: Gratuït


 

accés al vídeo i materials

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button