DialÈtic: nou espai de suport a la reflexió ètica

 

L’Oficina Antifrau organitza, el proper dimarts 25 d’octubre de 2022  de 9.30 a 11.00 h, la sessió en línia o presencial DialÈtic: nou espai de suport a la reflexió ètica.

Com a servidors públics, en l’exercici diari de les funcions que tenim encomanades, ens poden sorgir dilemes o altres preocupacions de naturalesa ètica que, si no es gestionen adequadament, poden arribar a afectar la integritat pública de les institucions. Ser capaç d’identificar-les i de tractar-les convenientment és clau per garantir una millora contínua del servei públic.

Amb motiu de la posada en marxa de DialÈtic, el nou servei de l’Oficina Antifrau de Catalunya que dona suport a la reflexió ètica i que s’adreça als servidors i servidores públics, l’Oficina Antifrau i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitzen una jornada durant la qual es donarà a conèixer aquest nou espai i es debatrà, de la mà del filòsof Txetxu Ausín i dels participants en la prova pilot de DialÈtic, sobre ètica professional pública.


porgrama i inscripcions

Related Articles

Back to top button