Vídeo de la Jornada Laboral-Tech

Tenim el plaer d’anunciar-vos que aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper dilluns 20 de juny de 2022 de 10 a 19.30 hores a Tarragona una Jornada Laboral-Tech. Aquesta jornada s’oferirà presencialment i en línia.



En un mercat laboral en el qual la transformació digital, el fenomen de la globalització i el boom del treball remot han pres un destacat protagonisme, tant les startups com les empreses amb més antiguitat s’han vist abocades/obligades a transformar-se a gran velocitat amb la finalitat d’adaptar-s’hi a aquesta nova realitat.

En aquest sentit, l’advocacia ha de donar respostes, tant al sector empresarial com al personal laboral, davant de la diversitat de situacions que estan en continu estat de canvi (nous llocs de treball, teletreball, etc.), tant en la forma de prestar els serveis, com a la d’estar al dia de les incessants reformes legislatives i jurisprudencials que directament o indirecta influeixen en matèria laboral. I és precisament en aquesta matèria on s’obre una nova i potent oportunitat per a l’advocacia que vulgui apostar pel futur: desenvolupar noves formes d’oferir serveis professionals amb les màximes garanties, davant de l’auge del treball remot i de la digitalització de pràcticament tot el teixit empresarial.

Amb el propòsit brindar una formació actual i precisa a l’advocacia, el programa formatiu d’aquesta jornada laboral-tech dedica una bona part a les qüestions més problemàtiques que susciten les relacions laborals relacionades amb la digitalització i la Intel·ligència artificial, tant des de la visió dependent, com per compte d’altri. Així mateix s’abordaran les relacions col·lectives de treball, la contractació, les obligacions i les responsabilitats en matèria de Seguretat Social i de Prevenció de Riscos Laborals.

El mercat necessita una advocacia moderna i formada que pugui oferir solucions àgils i rigoroses davant de problemàtiques inèdites i complexes que ens trobem en el dia a dia.


Format: Línia

Preu: 10€


programa a 30.5.2022

accés al vídeo

Información algorítmica en el ámbito laboral

Related Articles

Back to top button