Webinari: El fons Next Generation EU i el compliance públic. Gestió i control dels fons.

 

L’Oficina Antifrau i la Diputació de Barcelona celebraran, el proper dijous, 17 de març, de 9.30 a 11.30 h, el webinari El fons Next Generation EU i el compliance públic. Gestió i control dels fons.

En la sessió, adreçada als responsables i gestors dels ens públics i a professionals del compliance, debatrem sobre la gestió i el control dels fons Next Generation EU, intentant donar resposta a qüestions com: què cal fer per implantar plans de mesures antifrau? En quines responsabilitats es pot incórrer en la gestió dels fons? Quina relació tenen aquests plans amb els programes de compliance?

Per sortir de la crisi derivada de la COVID-19, Europa ha posat a disposició dels Estats membres els anomenats fons Next Generation EU, adreçats a transformar, recuperar i modernitzar l’economia.

En aquest webinari, adreçat als responsables i gestors dels ens públics així com a professionals del compliance, debatrem sobre la gestió i el control dels fons Next Generation EU, intentant donar resposta a qüestions com: què cal fer per implantar plans de mesures antifrau? En quines responsabilitats es pot incórrer en la gestió dels fons? Quina relació tenen aquests plans amb els programes de compliance?

De la mà d’acadèmics i gestors públics, coneixerem les experiències més reeixides i els reptes a què les organitzacions han de fer front amb l’objectiu de dur a terme una gestió íntegra i eficaç dels fons, tant europeus com propis.

programa i inscripcions

Related Articles

Back to top button