Vídeo: WbinCICAC: La prestació de serveis jurídics per part de l’advocacia i la seva relació amb el Dret de Consum

 

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  sobre La prestació de serveis jurídics per part de l’advocacia i la seva relació amb el Dret de Consum”, el qual se celebrarà el  dimecres, 2 de març de 2022 de 16 a 18 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

En aquesta formació posarà de relleu la relació entre l’advocacia i la clientela, en la prestació de serveis jurídics, subjecte en moltes ocasions a la normativa vigent en Dret de Consum: -Quines obligacions se’n deriven de l’aplicació del Dret de Consum a la prestació dels serveis de l’advocacia? –Com hem d’informar a la nostra clientela dels nostres honoraris? –Quina informació ha de constar en les webs corporatives? –Quines clàusules abusives hem d’evitar en els documents d’encàrrec?La Presentació anirà a càrrec de:

-L’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà

Moderació a càrrec de l’Excm. Sr. Jordi Albareda, president de la comissió de Taxació de costes del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

L’equip de conferenciants, és:

  • Dra. Imma Barral: Catedràtica de dret civil UB. Mediadora. Experta en dret de consum i resolució de conflictes
  • Il·lm. Sr. Carles Garcia Roqueta: Membre de la comissió de Mediació d’aquest Consell i diputat de la Junta responsable de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Data: 2 de març de 2022

Hora: 16 hores

Preu: Gratuït


Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button