Vídeo. WbinCICAC-TECH: Bases de dades i intel·ligència artificial

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un novè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “BASES DE DADES I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL” que tindrà lloc el dimecres, 6 d’octubre 2021, de les 18.30h fins a les 20.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar, anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

La moderació anirà a càrrec de l’Excm. Joan Martínez, president de la comissió de Noves Tecnologies del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de Col·legi de l’Advocacia de Granollers-Vallès Oriental.

En relació a l’equip de persones conferenciants, comptarem amb la participació de:

  • Cristina Retana: Directora d’Innovació i continguts de l’Editorial Wolters Kluwer.
  • Ferran Sala: Director General de l’Editorial V-LEX i expert en Legal Tech

Data: 6 d’octubre de 2021

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button