El CICAC i COLEX arriben a un acord per facilitar l’accés a les seves persones col·legiades a el fons editorial de COLEX

El Consell dels Il·lustres Col·legis de l’Advocacia de Catalunya (CICAC) i COLEX, l’editorial jurídica fundada el 1981, han arribat a un acord de col·laboració amb el qual es donarà accés a el fons editorial de COLEX a més de 10.000 advocats / es a través d’una intuïtiva i potent aplicació de biblioteca que no els exigeix registrar-se ni cedir alguna dada.

Amb aquest acord, totes les persones col·legiades tindran accés a la biblioteca de COLEX, on podran consultar el seu ampli fons editorial actualitzat amb nombroses monografies, la Col·lecció de Codis comentats, Col·lecció Jurídica de Butxaca, la Col·lecció de guies pas a pas, Manuals Universitaris i Textos Legals Bàsics entre d’altres. També comptaran amb recursos bibliogràfics molt útils com Webinars, Podcasts i la revista COLEX.

El CICAC, amb aquest acord, demostra el seu compromís amb la constant formació de les persones col·legiades, la seva aposta per la innovació tecnològica i a més, reitera la seva confiança en el fons editorial de COLEX.

Coneix més sobre l’editorial COLEX

L’Editorial COLEX va ser fundada el 1981 per un prestigiós grup de juristes. Els seus textos legals comentats amb jurisprudència, han fet de l’Editorial COLEX, un referent de les obres comentades.
El seu compromís és amb el col·lectiu de professionals jurídics, és per això que totes les seves publicacions i obres tenen el màxim rigor jurídic. A més, compten amb nombrosos autors i col·laboradors, especialitzats i destacats en diferents matèries i càrrecs de el sector legal, com ho són reconeguts advocats, jutges i magistrats de Tribunal Suprem.

En aquests 39 anys de trajectòria, han ampliat el fons editorial amb nombroses monografies, la Col·lecció Jurídica de Butxaca, la Col·lecció de la Globalització i les de Manuals Universitaris i Textos Legals Bàsics. Així com també, la incorporació de noves tecnologies després de l’adquisició de l’Editorial COLEX pel Grup Iberley en l’any 2017, en què l’aposta per la tecnologia, el que ha estat clau per seguir proporcionant els millors continguts i manuals

 

biblioteca digital colex dona’t d’alta a la biblioteca digital colex

Related Articles

Back to top button