El projecte InMediació del Consell de l’Advocacia Catalana rep el reconeixement de l’advocacia

El projecte InMediació que el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya va resultar guanyador en el Taller de Bones Pràctiques en l’advocacia sobre Mitjans adequats de resolució de controvèrsies, en el marc de les VIII Jornades de Juntes de Govern del CGAE, celebrades a Bilbao entre els dies 8 al 10 de setembre 2021. 

InMediaicó és un projecte deenvolupat en el si de l’advocacia catalana, amb el suport i col·laboració del Centre de Mediació de Catalunya, entre el 14 de setembre i el 14 de desembre de 2020.

Basat en quatre eixos: Formació, Informació, Comunicació digital i Investigació, pretén  informar, formar i seduir als professionals de l’advocacia sobre els avantatges que representa la mediació com a mecanisme de resolució de conflictes.  

Enguany, consolidem el projecte InMediació en una nova edició, de la que esperem obtenir els mateixos resultats positius  que l’edició 2020.

 

Ganador del taller sobre Medios Adecuados de Resolución de Controversias

Related Articles

Back to top button