Vídeo i materials del WbinCICAC: Fiscalitat als procediments de Família, dissolució del patrimoni

Ens plau anunciar-vos que la  Comissió de Formació del CICAC, a proposta del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, ha organitzat  el proper wbinCICAC que sota el títol  “FISCALITAT ALS PROCEDIMENTS DE FAMILIA. DISSOLUCIÓ DEL PATRIMONI”, se celebrarà el dijous, 08 de juliol de 2021, a les 18:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

En aquest webinar es facilitaran nocions clares de les repercussions tributàries en les ruptures matrimonials quan hi ha moviments d’immobles.

 

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l’ICA Vic, i de l’Excma. Sra. Estela Martín, vicepresidenta de la comissió de Formació i Degana de l’ICA Tarragona.

La moderació de la presentació anirà a càrrec de la Sra. Ana Casas, presidenta de la Secció de Família de l’ICA Tarragona.

En relació a l’equip de persones conferenciants, comptarem amb la participació de:

  • Sra. Guadalupe Díaz-Sunico. Advocada especialista en Dret Financer i Tributari Internaciona

Contingut: Fiscalitat en les ruptures matrimonials. Especial rellevància a moviments patrimonials originats pel pagament de prestació compensatòries i prestació econòmica per raó de la feina. IRPF / ITP / AJD /

  • Sr. Alejandro Ebrat. Advocat especialista en Dret Tributari, herències i testaments

Contingut: El concepte de comunitat de béns i el d’excés d’adjudicació a efectes civils i fiscals. Les divisions en els divorcis: les liquidacions en règims de guanys i de separació de béns, tributació en TPO / AJD. DGT / jurisprudència i doctrina.


Data: 8 de juliol de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït


Material ponent Alejandro Ebrat

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button