Aturada tècnica e-justícia 20 juny de 0:00 a 6:00

Dins del procés de modernització de l’Administració de justícia el proper diumenge 20 de juny de 00:00 h a 06:00 hores (la nit de dissabte a diumenge), totes les aplicacions web del sistema e-justícia.cat romandran aturades a tot Catalunya degut a una actuació tècnica que afectarà el sistema de base de dades d’eJCAT. L’afectació és per tot Catalunya.

Tot i que s’ha triat la franja horària en que hi hagi menys afectació pels usuaris, aquesta actuació pot interferir en la feina dels col·lectius externs que es comuniquen via telemàtica amb jutjats via TTA (presentació de demandes telemàtiques) i RED (presentació d’escrits telemàtics). Tampoc estarà disponible, dins de l’horari anteriorment indicat, IAP (Extranet del professional).

Related Articles

Back to top button