Vídeo: WbinCICAC: FAQS: Preguntes freqüents en Deontologia

Ens plau anunciar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana, organitza un Webinar, el qual porta per títol “FAQS: PREGUNTES FREQÜENTS EN DEONTOLOGIA” , el qual donarà resposta a totes aquelles qüestions sobre Deontologia que es planteja des de l’Advocacia, i que tindrà lloc el Dimecres, 7 d’abril 2021 a les 17.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Maria Pastor Santana, Presidenta de la Comissió de DEONTOLOGIA del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Mataró.

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Mireia Sánchez Sugrañes, membre del Grup d’Advocats Joves del Col·legi de l’Advocacia de Mataró i que actuarà en representació de la Jove Advocacia Catalana.

Comptarem amb les següents persones conferenciants:

  • Il·lm. Sr. Jaume Pich, Diputat de Junta de l’ICA Manresa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Il·lm. Sr. Jaume Rovira, Diputat de Junta de l’ICA Mataró, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Il·lm. Sr. Jaume Sales, Diputat de Junta de l’ICA Terrassa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.

Abans de la celebració del Webinar les persones col·legiades podran fer arribar les seves consultes i/o comentaris a: formacio@cicac.cat

En directe, durant el transcurs del webinar, es pondran plantejar més preguntes, via xat (per escrit).


Data: 7 d’ abril de 2021

Hora: 17.00 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

 

 

Related Articles

Back to top button