Vídeo: WbinCICAC: Guia de les Bones pràctiques sobre escrits, informes orals i actuacions judicials

Ens plau anunciar-vos  que la Comissió de  la CRAJ del Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat un wbinCICAC  pel dimecres, 10 de febrer de 2021, de les 12:00 a les 13:30 hores, en format en línea a través de la plataforma Zoom, que sota el títol  Guia de les Bones pràctiques sobre escrits, informes orals i actuacions judicials,  informarà sobre Guia de Bones Pràctiques sobre escrits, informes orals i actuacions judicials,  en la qual es regulen les bones pràctiques a seguir per a la presentació d’escrits per part dels professionals que exerceixen l’advocacia, per als informes orals que aquests realitzen davant els tribunals i per a les resolucions judicials que dictin els jutges i les jutgesses, a l’objecte de propiciar que l’activitat judicial i de tots els operadors jurídics involucrats resulti més àgil i eficient en benefici de tots. Aquesta Guia és fruit del conveni signat el passat 13 de gener, per la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús Maria Barrientos.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i de l’Excm. Sr. Jesús María Barrientos, president del  Tribunal Superior de Justicia de Catalunya

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i Membre de la Comissió de la CRAJ del CICAC.

Com a persones ponents de la sessió, intervindran:

  • Il·lma. Sra. Mª Eugenia Alegret, Magistrada i expresidenta del TSJC (2004-2010)
  • Excm. Sr. David Casellas,  Degà  de l’Il·lustre Col.legi de la Advocacia de Manresa
  • Il·lm. Sr. Juan Francisco Garnica Martin, Magistrat de la Audiència Provincial de Barcelona nº 15
  • Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, Secretari de la Junta de Govern de l’ICAB

Data: 10 de febrer de 2021

Hora: 12.00 hores

Preu: Gratuït

 

Guia Bones Pràctiques

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button