L’advocacia catalana veu reconegudes les reivindicacions d’ajudes pels professionals afectats per les conseqüències de la pandèmia

La Generalitat de Catalunya aprova del DECRET LLEI 39/2020, de 3 de novembre, de mesures extraordinàries de caràcter social per fer front a les conseqüències de la COVID-19, que preveu un ajut puntual i extraordinari en forma de prestació econòmica de pagament únic, per un import fix de 2.000 euros, per a perones:

  1. Donades d’alta al Règim Especial del Treball Autònom de la Seguretat Social (RETA) , o
  2. Bé en règims alternatius a aquest,

tant si exerceixen l’activitat econòmica com a persona física com si ho fan dins d’una empresa amb personalitat jurídica,  amb el requisit de tenir una dimensió màxima de 6 persones entre persones treballadores autònomes i persones contractades.

En el cas de les empreses amb personalitat jurídica i cooperatives, el nombre màxim de persones sòcies és de tres.

Consulta el Decret Llei al següent clicant aquí

Related Articles

Back to top button