Vídeo. WbinCicacTech! Teletreball: Serà matèria preeminent en la nova regulació laboral del S. XXI?
Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC ha encetat unes noves línies de treball amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a l’advocacia catalana. Una d’aquestes línies és la posada en marxa del què hem anomenat “WbinCICAC-TECH”. Aquestes píndoles formatives s’oferiran amb una periodicitat mensual a fi d’acostar els companys i les companyes a les darreres novetats legislatives en noves tecnologies.
Comencem el proper divendres 6 de novembre de 2020 a partir de les 16.00 hores, el WbinCicacTech! amb el títol “Teletreball: Serà matèria preeminent en la nova regulació laboral del S. XXI?” que tindrà lloc mitjançant la plataforma digital ZOOM. Aquesta conferència estarà presentada per l’Excma. Sra. Encarna Orduna Pardo, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus i per l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la comissió Tecnologies en l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.
Amb la moderació del Sr. Jaime Lapaz, diputat de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió Tecnologies en l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana, comptarem amb la presència de:
- Sra. Annabelle Brunet, advocada del Col·legi de l’Advocacia de Perpinyà
- Sr. Albert Rodríguez, advocat del despatx Roca Junyent
- Sra. Ma Luz Rodríguez, professora titular de Dret del Treball i SS de la UCLM
inscripcions gratuïtes
Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció