XIV Premi Agustí Juandó i Royo, segueix l’emissió en directe

El Consell de l’Adovcacia Catalana ofereix als col·legiats i col·legiades de Catalunya la possibilitat de seguir en directe el lliurament del XIV Premi Agustí Juandó i Royo des de l’enllaç següent:

Retransmissió en directe

L’acte se celebrarà demà divendres a les 12 h al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Enguany s’atorga el premi a l’advocat Lluís Matamala i Ribó, per la seva naturalesa i determinació en la reivindicació de l’ús del català, i al magistrat Joan Perarnau i Moya, per l’ús habitual i normalitzat que fa de la nostra llengua en el seu exercici diari (descarregueu-vos el tríptic de l’acte).

Ateses les mesures preventives adoptades per contenir la COVID-19, l’acte ha adoptat un format reduït. Per aquest motiu, el Consell ofereix la retransmissió en directe de la celebració per a garantir a tothom qui vulgui el seguiment del lliurament del premi.

El Premi Agustí Juandó i Royo és una distinció honorífica que atorga anualment la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana i té com a objectius premiar una persona o entitat que s’hagi distingit en la defensa de la nostra llengua en l’àmbit jurídic, així com sensibilitzar l’esmentat àmbit de la situació en què es troba el català. Aquesta distinció és una de les iniciatives que s’emmarquen en el Pla de treball subscrit per la Generalitat i la Comissió de Llengua. Més informació sobre el Premi Agustí Juandó i Royo.

 

Related Articles

Back to top button