Home / Sin categoría / El Consell de l’Advocacia Catalana condemna les actuacions intimidatòries contra despatxos d’advocats

El Consell de l’Advocacia Catalana condemna les actuacions intimidatòries contra despatxos d’advocats

El Consell de l’Advocacia Catalana condemna l’actuació intimidatòria contra un despatx d’advocats produïda ahir i recorda que la pertorbació del lliure exercici del dret defensa i de la inviolabilitat dels despatxos professionals és inadmissible en un Estat democràtic de Dret.

Barcelona, 30 de setembre de 2020

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca